Полиграфски услуги

There are no translations available.

Детективска агенция Детектив ЕнДжей може да Ви помогне при потвърждваване на истината чрез тест с детектор на лъжата.

Изследванията с полиграф е един много категоричен начин за доказване на невинност/измама.

Няма никакви други методи, които да съответстват на точността и надеждността на детектора на лъжата.

Изследванията се извършват от оторизан специалист и се провеждат под строги правила.

 • Услугата се предлага в кратки срокове.routes51
 • Извършва се на място по Ваш избор (моля, имайте предвид, че да се отговори на препоръчителните условия, е необходима тиха стая )
 • Услугата се предлага в кратки срокове.
 • Безплатни съвети и консултации, моля свържете се с нас

Защо да използвате изследванията с полиграф?

 • Изневяра

Доверието е важен въпрос във всяка връзка. Всички изпити на полиграф / детектор на лъжата тестове са проведени с чувствителност, грижа и са напълно конфиденциални.

 • Раследване на кражба

Изследването с детектор на лъжата може да помогне за разкриване на истината, ако подозирате кражба в личен или професионален аспект.

 • Разследвания на измами

Изследването с детектор на лъжата може да потвърди честността на индивида във всяка ситуация, където доверието е под въпрос.

 • Неверни твърдения (напр. застраховка)

Изследването с детектор на лъжата може да потвърди истинността и разкриването на измама в застрахователни или подобни претенции.

 • Сексуална злоупотреба

Установено е, че са тестовете полезни както за жертвите на сексуално малтретиране и за тези, които са невинно обвинени.
При всички изпити се работи с дискретност и внимание от напълно квалифициран изпитващ.

 • Предварителна проверка на кандидатите за работа

Общоизвестно е, че голяма част от кандидатите за работа преувеличават своите професионални умения в автобиографията си. Можете да потвърдите достоверността на тази информация, като подложите потенциалите си слижители на тест с детектор на лъжата.

 • Опровергаване фалшиви обвинения

Отправянето на фалшиви обвинения се случва много по-често, отколкото повечето хора осъзнават. Независимо дали става въпрос за наказателни или лични дела , резултатите могат да бъдат също толкова опустошителни. Много невинни хора са оправдани, след изследването с полиграф.

Горният списък не е изчерпателен и има много други проблеми, които могат да бъдат решени с детектора на лъжата

За допълнителна информация посетете: poligraf.bg

Детектор на лъжата - хит сред ревнивците у нас

Броят по 150 лв. за частен полиграф

Българите все по-често прибягват до използването на детектор на лъжата, за да разберат дали партньорите им са им верни.

Полиграфът се оказа хит и сред фирмите, които търсят лоялни служители, разследвали изнасяне на информация или пък кражби от офиса. Това разказа Йоан Владимиров от детективска агенция „Рефлекс” за "Новинар". Експертът се обучава по методиката на Backster School, които в момента организират специални курсове в България. Обучението се извършва от водещи специалисти, членове на Американската полиграфска асоциация. На лекциите присъстват и служители от ДАНС и МВР.

Владимиров обясни, че детективската агенция е създадена преди 12 години, като основните й ангажименти са свързани с разследване на изневери. Заради многото запитвания, от агенцията решили да предложат на клиентите си и детектор на лъжата. Точността по метода, по който работят, се изчислява между 85-97 процента.

Детективът обаче предупреждава, че трябва хората да се доверяват на доказани специалисти, тъй като от това зависи животът им. „Трябва да се зададат до 3 въпроса, в противен случай процентът на успеваемост пада много рязко. Въпросите трябва да бъдат кратки, точни и ясни и да се отговаря само с „да” или „не””, поясни Владимиров.

През годините, в които е в професията, специалистът е бил свидетел на много интересни случки. При една от тях 65-годишен мъж завел съпругата си, за да разбере дали не му е изневерявала, докато е бил в казармата през далечната 1963-а година. Оказало се, че жената не само не е съгрешила с друг мъж, а и най-неморалното нещо през живота й било да каже на друго момче, че го харесва, но си има гадже. Иначе много често на полиграфа сядали и млади двойки, които имали съмнения един в друг.

Оказва се, че от изследваните половината изневеряват, а другите са честни с партньорите си, обобщи Владимиров. Не липсвали и драми, след като резултатите излязат наяве. Тръшкането на врати и обвинения, че машината не отчита правилно, били само част от репертоара на гузните клиенти. В такъв случай тестовете се повтаряли безплатно, за да се уточнят детайлите. Някои от виновниците се опитвали да саботират изследванията, мислейки че прочетеното в интернет ще им помогне, но това изглеждало по-скоро смешно и не давало резултат.

Имало много случаи, в които неверниците се опитвали да подкупят полиграфиста. За тяхно нещастие обаче професионалният морал надделявал и партньорите им узнавали за предателствата. Не било рядкост да се тестват и цели семейства. Фамилиите сядали един по един на детектора, защото от дома им изчезвали ценни предмети и никой не си признавал.

Всеки, който има съмнения в половинката или иска да провери искреността на някого, може да направи тест с полиграфа срещу 150 лв. Ако пък иска да е по-сигурен в резултатите, може да използва и детективски услуги.

novinar.bg

 • Surveillance

Surveillance plays a major part in most investigations. Detectives NJ can track and monitor the movement of an individual or vehicle in real time.

Read more
 • Vehicle Tracking

GPS vehicle tracking is a convenient and cost effective method of monitoring a subject's movement 24 hours a day.

Read more
 • Lie Detector Test

Confirming truth - for private and commercial purposes. Complete confidentiality.

Read more
 • Computer Forensics

All incoming and outgoing traffic, all passwords captured, all websites visited

Read more

Contacts

Center,1000 Sofia, Bulgaria,

 GSM: 0899842340, 

Skype: detectivinj

Email: detectivinj@gmail.com

Send Query

Email:
Subject:
Message:
1+1=?
I accept Privacy policy
accident Candidates compensation Computer Forensics copmlicated Corporate Investigation court dating sites debt tracing deptor detective detective agency detective services divorce employees Facebook fake accuse false actions infidelity insurance fraud investigation leakage of information lie detector maintenance marriage missing persons morality nationality native country passwords private detective Proof of infidelity searching separation separeted sexual abuse Sickness and Absenteeism staff staff recruitment surveillance Surveillance of persons theft tracing undercover Vehicle Tracking video surveillance МПС анализира обаждания българия вербувани внимание жертви застрахователна полица излъгани контрол кръшкачи лица лиценз за превоз лична карта мерки за контрол насрещна проверка неверни съпрузи непълнолетни оригинална товарителница показания поръчка превозни документи предпазни мерки престъпление престъпност принудителна проституция програма психически тормоз разкриване на изневери риск самоличност свидетелски показания сигурност спедитор товар транспортна фирма транспортния бранш трафик на хора физически тормоз шофьор